Rólunk

A FootNotes Dance Company három városban várja a lelkes táncolni vágyókat 4 éves kortól gyermek foglalkozásokkal, felnőtt kurzusokkal, magánórákkal, fellépésekkel, versenyekkel, kreatív gyermektáborokkal, szalagavató tánc betanítással valamint esküvői táncoktatással.

Gyermek csoportjaink korosztály specifikusan és képzettségi szinttől függően modern / kortárs táncképzés keretein belül ismerkednek meg a tánctechnikákkal, az akrobatikával, a kreatív tánc és játékokkal, a koreográfiákkal, valamint színházi beavató programokon vesznek részt. Tanmenetünk stíluskitekintést enged a modern/ kortárs táncon kívül a jazz, a klasszikus balett, a hip-hop és a kortárs néptánc világába is.

A FootNotes vezetői úgy gondolják, hogy egy összetartó csapatban, aranyos, türelmes és szakképzett tanárokkal lehet jó hangulatban, stresszmentes környezetben, jókedvűen fejlődni, miközben a gyermekek kreativitása szárnyalhat. Hisznek benne, hogy táncot tanulni így is lehet... sőt így az igazi!

Felnőtt kortárs tánckurzusainkon tréningórákon vesznek részt a résztvevők, valamint csoportos, páros és szóló koreográfiákat tanulnak, melyet havi zárt és kurzuszáró nyilvános session-ökön vagy színházi bemutató keretein belül mutatnak meg a közönségnek.

Nézd meg képzéseinket...